Rainbow Dash (My Little Pony: Friendship is Magic) & Miley Stewart/Hannah Montana (Hannah Montana)

Rainbow Dash stirrade i chock på graviditetstestet som hon höll i sin skakiga hov (hur hon kunde hålla i den utan tummar, det går vi inte in på). Hon förstod inte hur det här kunde ha hänt. Hon var säker på att hon och Pinkie Pie hade använt skydd förra gången. Kunde det vara...? Nej, det kunde det inte. Det var ju bara ett engångsligg!
Rainbow Dash slöt ögonen och försökte minnas tillbaka till kvällen innan...

FLASHBACK NOISES

Det hade börjat som vilken kväll som helst. Rainbow Dash hade tagit på sig sina finaste kläder och gått på konsert med sin favoritartist: Mystiska Maran Hannah Montana! Hon älskade henne mer än något annat; hennes låtar, hennes man, hennes allt. Rainbow Dash kände blodet rusa till sina vingar varje gång hon såg Hannah uppträda.
Ikväll hade konserten gått precis som vanligt, fram till olyckan. Scenen kollapsade plötsligt med ett högljutt brak. Stjärnan föll en hel meter. Men Rainbow Dash hade inte tid att önska sig något. Hon rusade fram och hann precis fånga upp Hannah i sina hovar. Hannah blev så tacksam att hon hade bjudit in Rainbow Dash till sin privata trailer...
- ”Tack för allt du har gjort för mig,” sa Hannah sensuellt medan hon långsamt knäppte upp sin skjorta. ”Nu vill jag göra något... för DIG.”
Hannah tog av sig alla sina kläder tills bara den billiga hästmasken från Buttericks var kvar.
Oj, förlåt, glömde vi nämna att hon hade en billig hästmask från Buttericks? Hon är ju faktiskt en människa i en hästvärld, så hon måste kunna smälta in, eller hur? Speciellt när hon har en hemlig identitet.
Rainbow Dash gnäggade exalterat när Hannah rusade mot henne och tryckte ner henne på sängen.
- ”Oh, sweet Celestia! Det här är det hetaste som någonsin hänt mig.” flämtade Rainbow Dash.
Hannah lutade sig ner över sängkanten och drog fram en låda från under sängen. Från lådan tog hon fram en stor regnbågsfärgad strap-on hästdildo som hon satte på med lätthet.
- ”Och nu,” sa Hannah, ”ska jag sätta på DIG med lätthet. Kom igen, hästtjejen, nu är det dags att rida.”
Hannah började långsamt att jucka mot Rainbow Dash, som var så otroligt våt att det inte behövdes något glidmedel. Hon kom in som en wrecking ball, och Rainbow Dash försökte använda alla sina hästkrafter för att inte komma här och nu. Men det hände ändå.
- ”Jag kommer,” gnäggade hon.
- ”Jag med!” ropade Hannah.
Rainbow Dash kände en varm vätska sprutas in i henne. Var detta känslan av Hannahs varma kärlek inuti henne?
- ”Vad var det?” frågade Rainbow Dash flämtandes.
- ”Detta är en magisk hästdildo,” svarade Hannah. ”Den får sin magiska kraft från vänskapen. Och nu kan -”
Hannah avbröts av ljudet av trailerdörren som öppnades och Jackson kom in.
- ”Jackson!!” vrålade Hannah. ”Ut ur min trailer!!”
- ”Pappa sa att det var min tur att ha hästdildon!” skrek Jackson.
Rainbow Dash ställde sig snabbt upp och flög ut så fort hon kunde. Hon kände sig så generad. Men så tillfredsställd.

Rainbow Dash fällde en stor tår av glädje då hon såg på graviditetstestet. Även om deras möte hade varit kort var det en ära att få bära Hannah Montanas magiska föl.

SLUT (äntligen)


Skriven 30 maj 2019