Mew (Pokémon) & Xin Zhao (League of Legends)

Den nya patchen skulle precis släppas och alla satt på helspän. Vad var det för ny karaktär de skulle släppa? Det enda folk visste var att det skulle bli en ny support. Xin Zhao såg sin chans att äntligen bli spelbar i bot igen.

En tystnad spred igenom rummet. I stora bokstäver stod det ”MEW”. Ett stort hånskratt bröt ut. ”Vad är detta för en jävla digemon?” utbrast Draven. Detta var ju till och med löjligare än förra släppet som ju bara var en katt på en bok.

Det hade gått en vecka sedan patchen kom och Mews vinstprocent var i botten, 13% vinster.

Xin Zhau blev meddelad att det var dags för strid och han var vald till bot. Han undrade bara vem som kan vara supporten som kommer assistera honom? Sona? Soruka? Kanske tom pantheon!? Supporten har gjort sitt val. Det blev Mew… Åh nej! Spelet var redan förlorat.

Matchen börjar och de drar sig ner till sin linje. Kanske det inte skulle gå så dåligt ändå! Det kan kanske gå! Ur busken kommer en guldig hand flygandes och greppar tag runt Mews svans och med ett ryck drar in henne i busken. ”Enemy team has has slayn an allied!” Matchen fortsatte i sama anda men de gav inte upp vid 20, för de hade redan förlorat. Och ingen spelade Mew igen.

Slut!


Skriven 31 maj 2019