Titania (Fire Emblem (Tellius)) & Excel (Excel Saga)

En vacker dag i en lugn och stillsam skog red en kvinna sakta igenom den. Hennes namn var Titania, stolt krigare för the Greil Mercenaries. Hon var oerhört stark och erfaren och var väldigt fruktad i strid, ändå var hon otroligt vacker med hennes långa röda hår, perfekta hy och fasta bröst. Titania hade precis avvärjat ett anfall av banditer på en oskyldig by och red till sina kompanjoner för att meddela att uppdraget var slutfört.

Medan hon sakta lät sin häst vandra genom skogen och lyssnade på hur de fallna kvistarna under dess hovar bröts, hördes plötsligt ett kvinnoskrik. Titania reagerade direkt med att ändra riktning och rida till var skriket kom ifrån.

Vad hon hittade var en blond kvinna i underliga kläder som låg och darrade på marken samtidigt som en gigantisk spindel stod rakt framför henne och tycktes vela äta upp henne. Titania tog sin yxa i hand och red fram till spindeln snabbt som en blixt. Med sitt vapen lyckades hon hugga av tre av spindelns ben följt av en nådastöt mot huvudet.

Titania skakade av blodet från sin yxa. Hon hoppade av sin häst och gick fram till den stackars blondinen.
"Är ni oskadd?", frågade Titania lugnt till henne.

Med darrande läppar svarade hon med ett "J-ja...". Den här kvinnan hade blivit förstummad av hur elegant och stark Titania var. Och hon var så underbart vacker. Något med Titanias leende ögon gav henne en konstig känsla. Likt en grupp fjärilar som fladdrar runt i hennes mage.

"Mitt namn är Titania, krigare för Greil Mercenaries", sa Titania, "Vad heter du?".

"Jag heter Excel", svarade Excel med glittrande ögon.

"Vad gör du här ute ensam i en sådan farlig skog?"

"Jag fick slut på mat där hemma, och min hund sprang iväg, så jag hade inget kvar att tillaga. Därför kom jag hit för att jaga efter något litet djur, men istället hittade jag den här spindeln", förklarade Excel, "men nu när den ändå är död, vad sägs om att vi äter den istället?".

Titania kollade på Excel med en förvånad blick och undrade på om kvinnan framför sig var seriös eller skojade. Titania hade aldrig ätit en spindel innan och hade aldrig hört om någon som gillade den sortens mat heller. Bara tanken av att sätta sin mun i ett spindelben gav henne rysningar i kroppen.

Plötsligt stod Excel bakom henne vid spindeln och hade slängt ner hela spindeln i en stor kokande gryta. Titania blev nu ännu mer förvånad.

"Vad är det här för magi?" frågade Titania med vidöppna ögon.

"Vadå magi?" undrade Excel och kollade snett på Titania.

"En sådan underlig och kraftfull magi har jag aldrig sett maken till! Hur trollade du fram en sådan här gigantisk gryta, med kokande vatten i dessutom?".

"Öhm...jag liksom bara plockade fram den ur min ficka", sa Excel medan hon plockade fram en stor sked från sin ficka att röra om grytan med.

"Jag har då aldrig...". Titania kunde inte avsluta sin mening på grund av hur förvånad och imponerad hon var på Excels kraft. "Det är något speciellt med den här kvinnan", tänkte Titania för sig själv.

Efter någon timme hade spindeln kokats klart och Excel högg genast i och tuggade på ett spindelben. Titania tycktes vara förskräckt av hur Excel kan njuta av en sådan föda sådan mycket, men hon blev ändå övertalad av Excel till att smaka en bit. Titania hade ju trots allt slagits mot både banditer och en enorm spindel på samma dag, och det hade gjort henne väldigt trött och hungrig. Hon fann att spindelben inte alls var så förfärligt äcklig som hon trodde, hon fick bara två kväljningar av att äta det. Men det gav henne styrka tillbaka i alla fall.

Efter några timmar av att ha pratat med Excel om allt möjligt sade Titania till slut:

"Det börjar bli sent. Jag borde ge mig av. Du borde även gå hem till din by, din familj är säkerligen oroliga om dig".

När Titania reste sig för att hoppa på hästen greppade Excel tag i hennes arm.

"Snälla Titania...ge dig inte av...jag vill...jag vill vara med dig".

Titania såg förvånat på Excel.

Utan förvarning kysste Titania henne, ömt och kärleksfullt. Sakta drog de ned varandra till det mjuka gräset belyst av det vackra skymningsljuset. En sak led till en annan och paret hade passionerat sex genom hela natten.

Slut!


Skriven 10 april 2012