Pedo Bear (4Chan) & Barbie (Barbie)

Det började på en ljus sommar dag. Det började på en plats, en sandlåda. Det började med en våldtäkt. Pedobear hade precis kommit igång med dagens offer. Hon var 7 år gammal, hette Selma och hade tidigare haft en blå klänning på sig. Nu låg klänningen i trasor utspridda över lekparken, samtidigt som Pedobear fyllde den, väldigt, unga flickan med sin salta kärlekssaft. Nöjd med sitt arbete så ställde han sig upp och vände sig från den snyftande ynglingen för att ge sig ut på jakt på nästa kärleksmöte.

”Gå inte!” Ropade plötsligt en nätt flickröst.

Den brunstige björnen vände sig om för att se vem det var som åkallade hans uppmärksamhet. Först kunde han inte se vem rösten kunde tänkas tillhöra men när hans ögon föll på källan till rösten så stannade hans hjärta för en sekund. En blond ung kvinna, med proportioner som en man bara kunde drömma om, stod i sandlådan och tittade upp på honom. Hennes ögon var nästan tårfyllda och hennes ansikte fyllt av hedniskt begär. Men det bästa med henne var att hon var bara tre decimeter hög. Pedobear stirrade på den lilla lustingivande varelsen och kunde inte förmå sig själv att tala. Hon var det vackraste han sett. Det var som en vuxen kvinna fast liten, något som borde skrämma honom likt kanten på klippan borde skrämma en lämmel. Men precis som den lilla gnagaren slänger sig utför klippan helt utan rädsla så trånade varje del av den stora björnen efter att få känna kvinnans hjärta slå i takt med sitt eget.

”Mitt namn är Barbie och jag är din trolovade. Vi är ämnade för varandra.”

Pedobear gick fram till henne och med en mjuk hand så skopade han upp henne från sanden.

”Jag skall älska dig för alltid.” Sade Pedobear i sin mullriga röst.

Den följande månaden var den lyckligaste i hans liv. De åkte till stranden tillsammans och åt glass. De besökte ett diamant slott och sjöng tillsammans med Barbies vänner. Pedobear visade upp de bilder som han tagit på alla de flickor han våldtagit. De var kära likt fjortonåringar på LSD. Men det fanns en sak mellan dem som de ännu inte kunde komma runt. Hur skulle de ha sex? Pedobears svällande penis var ju lika stor som Barbie själv. De försökte tillfredställa varandra så gott de kunde. Barbie oljande in sig och smekte hela sig själv mot Pedobear medan han använda hennes ”Barbie super pleaser rabbit dildo” för att ”leka” med henne. Men hur de än försökte så var det inte tillräckligt för dem. Pedobear gjorde som vanligt och vände sig till den enda platsen som kunde ge honom svaren han behövde: 4chan, /b/. Han bad Anon om hjälp, och som vanligt så levererade Anon. Pedobear kände sig nöjd, äntligen hade han funnit ett sätt för att kunna älska med sin kvinna.

Samma kväll kröp de till sängs tillsammans och Barbie plockade fram glidmedlet som hon tidigare använt för att smörja in hela sin kropp. Pedobear skakade då på huvudet och log.

”Jag har funnit en lösning älskling. Använd bara glidmedlet på dina vackra delar, om du förstår vad jag menar.”
Barbie sken upp. Var det faktiskt så att hon äntligen skulle få känna sin björns njutningslem inom sig.

Pedobear plockade fram de instruktioner han fått och läste titeln tyst för sig själv. ”How to fuck your Hamtaro”. Han antog att samma princip skulle fungera här. Med ett stadigt grepp tog han tag om Barbie och med den andra handen virade han in henne i silvertejp. Barbie blev lite förvånad, men antog att han visste vad han gjorde, hon litade ju på sin snuttetuffs. Hon ångrade sig samtidigt som det enorma köttstycket trängde in i henne och pressade hennes inälvor ut mot hennes hud. Endast vid gränsen för sitt medvetande kunde hon känna hur hennes kropp skakades kraftfullt fram och tillbaka, hur det enda som höll ihop henne var det tunna lagret av plast och lim som virats runt hennes kropp. En kräkreflex for genom henne, men det var inte föda som kom ut ur hennes mun, utan istället Pedobears bultande köttlem som färdats hela vägen genom hennes kropp. Barbie tappade all förståelse av tid och en timme passerade utan att hon ens förstod det. Först då så kände hon hur han drog sig tillbaka lite längre och Barbie fylldes plötsligt av hans pulserande, varma kärlekssaft. Det gigantiska trycket bakom hans orgasm sköt hennes genom rummet och hon landade på mattan flera meter bort.

Pedobear skyndade sig fram till sin guldblomma, lyfte hennes från marken och tog försiktigt bort tejpen som omgav henne. Hon låg och skakade i hans stora hand medan det läckte sperma ut munnen på henne.

”Älskling, hur är det?” Frågade han med rädsla i rösten.

Barbie hostade upp hans saft innan hon tillslut lyckades få fram orden:

”En gång till.”


Skriven 4 januari 2010