Naruto Uzumaki (Naruto) & Duke Sigmund Igthorn (Disney's Adventures of the Gummi Bears)

Det var en varm dag i mitten av sommaren och bladen i de höga träden prasslade svagt i vinden. Naruto, som var ute på sin vanliga träning, låg på marken och hämtade andan. Det var varmt och svetten klibbade fast hans kläder mot kroppen. Han drog en lång suck. ”Det är alldeles vaaarmt för det här” klagade han högt ut. Sakta, sakta började han dra av sig tröjan och la sig ner i gräset igen. Men solen fortsatte bränna och även om Naruto skulle ta av sig alla sina kläder skulle det nog inte göra så mycket mot värmen. Sakta insåg han att inte allt för långt bort fanns det en liten sjö, eller mer som en damm. Men det skulle svalka honom mer än vad skuggorna kunde så med tankarna fyllda på hur det svala vattnet skulle omfamna hans brinnande heta kropp reste han sig för att ta sig dit. Snabba steg så var han uppe bland trädens grenar och började hoppa, om en aning ostadigt, från gren till gren.

Samtidigt vid den lilla dammen smög en liten räv fram till vattenbrynet för att dricka av vattnet i hettan. Plötsligt hör räven något och höjer huvudet för att spana in bland buskarna och öronen är på helspänn. Med ett smidigt hopp försvinner räven in bland skogens gröna blad och buskar. Någon sekund senare hugger sig manen som skrämde bort räven sig igenom de sista buskarna och ser belåtet ut på vattnet. Hans skjorta är uppknäppt och svetten glänser på hans bara bröstkorg.

Torulf går de sista meterna fram till vattnet med två långa kliv och ser belåtet på vattnet. Han slänger av sig det sista av sin skjorta och börjar knäppa upp bältet till byxorna när han stelnar till. Det är något bakom honom, i buskarna. Han börjar famla efter sitt svärd men inser att han redan kastat det på marken med sin skjorta, Torulf förbannar sig för sin dumstridighet. Sakta börjar han knäppa upp sina byxor och hoppar på att vem det än är i buskarna ska hoppa på honom när de tror att han är helt oförbredd. Så när hans byxor faller till marken är han helt bredd på att bli anfallen. Men det blir han aldrig. Torulf vänder sig snabbt om för att möta vem det än är ansikte mot ansikte, så när han ser den blonda, håriga saken tänker han inte. Han bara kastar sig fram och griper tag i pälsen, på den ludna varelsen, men glädje över att han ännu en gång fångat en av de förbannade bumbibjörnarna. Men hela sin tyng ligger han på den, onormalt stora björnen då det sakta börjar gå upp för honom att det inte är en björn. Utan en blond pojke med väldigt mycket hår som han hade tagigt tag i. Och inte nog med det, hans andra hand hade på något sätt tagigt tag i pojkens höft när han tryckte ner honom i marken.

Torulfs såg på Narutos ansikte och insåg att pojkens blick inte möte hans egen utan var riktad någon helt annan stans. Sakta följde Torulf hans blick ner över den bara överkroppen på pojken som höjdes och sänktes snabbt och ner åt till skrevet, där även hans egna befann sig, tryckandes emot varandra.
Sakta med säkert kände Naruto hur han blev allt rödare och rödare i ansiktet och gjorde ett försök att ta sig ur den minst sagt pinsamma situationen, vilket lede till att de bara blev tryckta ännu hårdare mot varandra. En stön kom från Narutos läppar vid den hårare beröringen och vid anblicken av detta kände Torulf hur hans egna mandom blev hårare.

Det var inte alltid lätt att vara omgiven av stora odjur hela dagen, lite människohud mot sin egen var något han sakande och trånade efter. Och en söt blond pojke skulle han inte ha något emot någon dag, speciellt inte en som redan låg under honom färdig och klar så att säga.

En sekund senare var Narutos byxor borta i det kraftiga taget det tog för Torulf att slita av dem. Naruto möte skräckslaget hans hungriga blick och rös när Torulf log brett mot honom.

Så utan att slösa mer tid började han dra sina händer över den blonda pojkens kropp. Men långt bort började en melodi sakta spela, och den kom allt närmare tills orden ”Snälla och rara helt underbara och deras sagor berättas igen…”

[b]Epilog.[/b]

Naruto blev inte rapad av Torulf (Sadface ;;) Bumbibjörnarna lyckades rädda Naruto på något sätt, men behåller honom hemma hos sig eftersom de tycker att han är så lik dem själva.


Skriven 4 januari 2010