Daisuke Niwa/Dark Mousy (DNAngel) & Dan Hibiki (Street Fighter)

Daisuke är ute och går på en enslig stig mitt i natten. Han har mycket i huvudet som han går och grubblar på, men inget av det har något med den här berättelsen att göra så det behöver vi inte gå närmare in på nu.

Plötsligt möter han en liten man iförd kendo-träningskläder. Det räcker med en blick för att Daisuke ska bli störtförälskad och förvandlas till sitt alter ego, mästertjuven Dark. Dark har dock inte samma känslor för den lille mannen. Däremot så tycker han att mannen har en väldigt fin hatt. Den bestämmer sig Dark för att stjäla. Innan den lille mannen hinner märka något är hans hatt plötsligt borta. Mannen börjar förtvivlat leta efter sin hatt medan Dark springer i väg med stöldgodset. Då får Dark syn på världens vackraste ekorre. Dark blir kär i den underbara varelsen och förvandlas tillbaka till Daisuke.

Daisuke blir förvånad när han upptäcker den lille mannens hatt i sin hand. Han bestämmer sig för att hitta mannen och återlämna hatten. Det här visar sig vara väldigt enkelt eftersom den lille mannen i sitt sökande efter hatten av ren slump har gått i precis rätt riktning och får syn på Daisuke som precis skulle ge sig ut för att leta efter honom.

”Min hatt! Min hatt! Du har hittat min hatt! Tack så mycket min ängel!” utbrister den lille mannen och fortsätter sedan, ”Får jag fråga om ert namn?” Daisuke lyckas med nöd och näppe undvika att förvandlas till och får ur sig ett ”D-Daisuke…” Den lille mannen säger då ”Mitt namn är Dan. Du är förresten väldigt vacker. Vill du hänga med och hitta på något?”

”Javisst!” ger Daisuke som svar medan han fortfarande kämpar hårt för att inte förvandlas. De två går iväg tillsammans och går då förbi den vackra ekorren som nu har hittat en annan ekorre och de två ekorrarna levde lyckliga i alla sina dagar.

THE END


Skriven 4 januari 2010