Donkey Kong (Marioverse) & Bowser Koopa (Marioverse)

Donkey Kong hörde en dag en knackning på dörren till sin trädkoja. Han blev ytterst nyfiken och skuttade iväg till dörren, han öppnade … och där låg en banan. Den var varm, det kom till och med ånga från den, och den vibrerade. Den såg … atteraktiv ut. Han tog upp den, slickade lite på den och kände en sällsam pirrande känsla inom sig, han börja slicka mer intensivt och det kändes … bra. Hans hjärna blev allt mer dimmig och han sjönk ner i skuggorna … och när han vaknade så satt han i ett mystiskt slott med Bowser framför sig. Bowser hade på sig en rosa skimmrande maidklänning och Hatsune Miku peruk och såg ytterst illsken ut.

– Varför har du kidnappat mig, va betyder detta? brölade Donkey Kong. Bowser brölade tillbaks

– Tro inte att jag gillar detta, men nu äre så att ja kidnappade prinsessan peach idag men hon var riktigt lömsk och gömde min nyaste salladsplanta, och hon vägrar ge tillbaks den om jag inte posar med dig som Hatsune Miku … och du ska va Lille Skutt, för Lilleskutt slash hatsune miku är hennes OTP. Så jag hade inget annat val än att droga ner dig med mina svamppåverkade bananer, och föra dig hit, så på med dräkten, annars så förstör mina hybridsköldpaddor dina drömmar och ditt eviga öde. Fråga mig inte hur men ja kan avslöja att det rör sig om uppbrända bananer…

Så Donkey Kong satte på Lilleskuttdräkten och till-samman posade de i eggande poser med piskor, koppel och ätpinnar. Peach squilade så högt att hela grannskapet hörde, och alla skulle föralltid komma ihåg hur det hördes stönanden från bowsers alla slott, i alla tider skulle det skriva yaoi om denna händelse och Peach skulle dö lycklig.


Skriven 6 april 2013