Nicol Bolas (Magic: The Gathering) & Kha'Zix (League of Legends)

Nicol Bolas satt i sin soffa. Det var en regnig lördagkväll och han hade just läst klart alla sina böcker en andra gång. Och alla andra böcker i multiversumet var för små. Han satt och funderade. ”Så tråkigt jag har, det är ingen som spelar magic nuförtiden. Dagens nedrans ungdom spelar bara det där 'league of legend'.” - sade han och muttrade för sig själv. Jag borde dra dit och visa dem en riktig drake! Bolas flaxade med fjällbeklädda vingar och lyfte från marken. Han flaxade snabbare än tidsrymden och bände dimensionernas banor, som virvlade runt likt en påkörd hare. Med ett ljudligt ”Schwrloopp” tog han sig mellan dimensionerna.

Samtidigt i Summoners rift hade Kha'zixs lag acat motståndarlaget.... eller vad det nu är kidsen säger. Och de skulle precis döda draken. Kha'zix flög in i drakens håla med sina glansiga vingar. De glänste som en pöl vid en olycksplats mellan en skolbuss och ett minizoo. Hans saftiga klor penetrerade drakens hud. Draken röt när de gled långt in.

Då anlände Bolas till Summoners rift med en kraftfull ljudknall. ”ZzzhwOOOmmm”. Skuggan han kastade var lika stor som din mamma. Kha'zix, som var fullt upptagen med att, igen, penetrera den saftiga draken, märkte inget. Bolas såg sig runt. Han såg det andra lagets kvarlevor, han såg Baron och han såg ett Nexux, som barnen kallar det.

Sedan såg han (Andas in i förvåning) sitt gamla ex! I färd med att bli penetrerad av en sliskig liten skalbagge! Ulla! Är det du?! I samma stund dog Ulla. Hon föll mot marken, likt alla barns drömmar. Och Kha'zix levlade upp. Bolas blev upprörd och röt så att marken skakade, likt Titanic, när den körde in i den där grejen och alla dog. Han lyfte Kha'zix i hans små krispiga vingar, och höll honom i hans stora klor. Kha'zix kissade på sig. Det var lite äckligt. Bolas röt: ”Hur vågar du! Ditt lilla kryp! Ulla var den enda som någonsin utfört en bakvänd tarmbulle på min mage under ett one-night-stand! Jag saknar den tiden!” Kha'zix flaxade med sina ben och armar likt det kryp han var. Bolas stampade på honom tills han blev till ett pulver, som Bolas snortade upp. Då respawnade Shyvana på Kha'zix motståndarlag. Så fort Bolas fick syn på henne började hans hjärta bulta..... Och andra ställen. Han flög fram till henne och drog den bästa raggningsrepliken han kunde; som han skaffat sig efter flera sekels forskning: ”Tjaaa, är du könsmogen än?”. Shyvana rodnade och svarade genant: ”Iiiieh”. Bolas hade halva inne redan. Kanske hade han äntligen hittat den som skulle våga utföra den ”Inverterade Vietnamesiska murbräckan” med honom. Vågade Bolas tro på kärleken? Han skulle just till att bräcka den fagra drakmön med sin framsvans, som har unblockable.

Då respawnade Ulla. Hon såg Bolas från sin håla. Hon utbrast ”Bollisgubben, är det du? Jag har inte sett dig sen Ålandsfärjan!” -”Åh Ulla! Jag trodde du var död!” - Utbrast Bolas!
Ulla svarade ”Nämen Bollis, detta är bara ett deltidsjobb. Jag leker monster för barnen!”

”Jaha” - svarade Bolas. ”Ska vi ta en färja till eller?”
Sedan flög alla tre till Finlandsfärjan. Där hade de sex. Våldsamt draksex.

Slutet gott, allting gott.

Visstja, Ulla bajsade på Bolas mage, det gick bra.

Slut.


Skriven 24 juli 2014