Marge Simpson (The Simpsons) & Meowth (Pokémon)

Marge höll på att skälla ut Bart. Han hade tagit med en pokemon från Kanto. Snowball 2 var inte heller så nöjd. Meowth var allt annat än snäll. Meowth höll för öronen då Marge stämma hördes i hela huset. Lisa hejade för en gång skull på sin brors beslut. Han hade ju räddat den från att tvingas slåss för ingenting tyckte hon.

När Bart och Lisa åkte till skolan hade Marge en plan. Hon ställde med flit upp en fälla med vattenlöslig färg, mjöl och peppar. Meowth flinade åt snubbeltråden framför sig. Han såg hinken på dörren. Det låg en lämplig häcksax för att klippa av den. Så han gjorde det. Hinken åkte ner med en skräll. Meowth flinade tills Marge hällde ut sin blandning över honom. Han nös och nös och plötsligt hade Marge ner honom i en badbalja. Hon schamponerade och tvättade.

- Vad gör du? tjöt Meowth. Det stinker!

- Än är jag inte klar med dig, morrade Marge och drog fram klosaxen. Hennes små duster med Lisas Snowball 1, 2 (och 2 hm) hade gjort henne till expert på att bada katter och klippa klorna på dem.
Meowth tjöt missnöjt men Marge gav sig inte. Hon var inte klar. Marge hade till Meowths förtret stängt alla fönster. Han var fast. Klorna var klippta och han stank vårblommor.
Marge fick tag på Meowth och satte in dödsstöten. Hon knöt bandet.

- Du är så söt, skrattade Marge. Det var mycket bättre. Meowth sa inte ett ord då han såg sig i spegeln med rosa rosett. Just då hördes skolbussen utanför.


Skriven 24 juli 2014