Tuxedo Mask (Sailor Moon) & Enma Ai (Jigoku Shoujo)

Av Anonym (hamsterN)
Han hade spanat in sitt offer länge och nu vara det dags att slå till. Den onda varelsen med mörkbrun päls och ett ständigt leende på läpparna hade i veckor anfallit småflickor med små kjolar och ett uttryck av oskuldsfullhet i ansiktet och gjort mycket opassande saker med dem. Maskerade Rosen hade som vana att alltid rycka in i sista minuten och nu var den tiden kommen. Denna kväll hade den ondskefulla björnen klivit över gränsen och bestämt sig för att prova något nytt. Han hade nämligen klätt va en ung flicka, satt henne uppbunden med gag och hela kittet i en bur och planerade att alldeles strax penetrera henne med en meter lång spikkondom. Men Rosen vara inte den enda som hade planer för denna natt. Långt nere i helvetet satte Emma Ai på sig sin kimono efter sitt bad som hon alltid tog varje gång någon hade kallat på henne. Cirka två veckor tidigare hade en flicka skrivit in PedoBear på hennes hemsida då hon en gång tidigare blivit utnyttjad av honom. Denna natt hade hon dragit av det röda snöret på dockan som Emma hade gett henne. Hon kom fram till PedoBears lya och gick fram till honom med ett leende.

”Vill du veta hur det känns att dö?”
Hon drog med honom in i hennes ”vanliga” verklighetsillusioner för att plåga och döda honom långsamt. Men plötsligt vara bilden fel. De var inte ensamma. Någon annan hade kommit med. En mantel fladdrade till och en fånig kille med gay glasögon och en ros i munnen gjorde den mest töntiga entré hon någonsin sett. Han tog sin ros som genomborrade pedobears testiklar och naglade fast honom vid väggen. Emma var rasande. Den här inkompetenta töntiga maskeradfjanten hade mördat hennes offer. Hon slog vad om att hans penis var lika liten och hårig som pedobears. I sitt raseri flög hon upp och anföll den Maskerade Rosen som skickligt undvek henne och kastade en ros till henne.

”Du är skicklig men har fortfarande mycket att lära” sa han.

”Lära vaddå?” löd hennes svar.

”Något bara jag kan lära dig”.
Rosen blinkade förföriskt och log ett leende som blänkte till i mörkret. Helt plötsligt kände hon något i sitt underliv som hon aldrig känt förut. Ett begär till den maskerade mannen. Hon var tvungen att ha honom. Hon kastade sig över honom och de landade på golvet. Rosen var förblindad över rosorna på hennes kimono, men slet ändå av den; för att hitta två ännu vackrare rosor, ett på varje bröst. Han bet och slickade. Helvetes eldar brann inom Emma. Hon slet av honom byxorna för att hitta en tjugocentimeters, rosa bratwurst som var ännu mer lockande än vada hon någonsin kunnat föreställa sig. Rosen kunde inte heller behärska sig.

”Åh, låt mig få tränga in i din stora baconros” stönade han. De gjorde det upp och ner, fram och tillbaka, i ljuskronan, under pedobears döda kropp. När Rosen hade somnat på henne lät hon sina naglar tränga in i hans bröst och slet ut hans hjärta och drog med honom ner till att leva i helvetet för evigt.


Skriven 4 januari 2010