Ursula (The Little Mermaid) & Princess Peach (Marioverse)

Hennes klibbiga tentakler kramade om den persikodoftande flickan en sista gång. ”Ursula... lämna mig inte...!” sade Peach ”Du gör mig så... våt...!” Ursula stannade upp och hennes ögon kollade djupt in i Peachs tårfyllda blick. ”Jag visste inte att du kände så för mig... men du borde veta att varför jag är så våt... är pågrund av dig!” ”Ahhh! Ur...Ursula!” stönade Peach och förblev orörlig när Ursulas håriga tunga pressade sig ner i Peachs lilla trånga hals med en kraft hon upplevt förut.

Ursula klämde ner Peachs kläder ner på marken så att Peach förblev naken. Med ett klaffsande ljud ålade Ursula sig upp för Peachs fötter närmare... och närmare hennes bultande öppning. ”Jag ska visa dig med vad som egentligen menas med att ”Havet är djupt”)” sa Ursula med brunstig blick och tog sin största tentakel och sölade upp den i Peachs persikofärgade, trånga och glansiga hål.
”AAAHH!...Den är så... massiv... och... ahh!... köttig!” stönade Peach. Ursula log upphetsat och stolt som hon var stack hon ut den glansiga och rinniga tentakeln och slaffsade den på sitt ansikte för att inhalera den persikodoftande vätskan. ”Visste du att jag har åtta tentakler?” viskade Ursula med en husky voice. ”Åhh! Ursula... jag vill ha dom NU!” grinade Peach.

Ursula satte sig på Peach och började suga fast sig mellan hennes ömma ben. Med en guppande fick hon Peach att framkalla de mest erotiska stönen någonsin. De slemmiga tentaklerna gled över Peachs glansiga och späda kropp i en allt snabbare rytm. ”Åhh... Ursula!! Ingen får mig att känna mig så upphetsad som du!” skrek Peach med ihopklämda ögon. Ursula visste att Peach var nära så hon började guppa ännu snabbare med ett slaffsande ljud som gav stänk runtomkring dom och tack vare ljuset skapades en regnbåge över dom. Ursula brölade av den oskyldiga regnbågen och hon kom med en tsunami som sköljde över Peach likt en naturkatastrof. Däromkring simmade de båda omkring i varandras sushisås, Peach fastklamrad runt Ursulas lösa midja i en stillhet de båda skapat. ”Jag... jag älskar dig... Ursula” sa Peach utmattat. ”Jag älskar dig också” sade Ursula och slickade Peach med sin håriga tunga.

The End.


Skriven 25 juli 2014