Patroklos Alexander (Soul Calibur) & Kenny McCormick (South Park)

Patroklos var som vanligt på jakt efter malfesterade, det vill säga dem vars blod har blivit besmutsat av demonsvärdet Soul Edge. Under sina resor tog han sig till en liten småstad som hette South Park. Han var ständigt på utkik efter dessa malfesterade som han sökte efter. Väldigt många i staden var väldigt bleka, men det kan bero på att det var snöigt och kallt och inte så mycket sol, snarare än att de var infekterade av ett demoniskt svärd. Han var dock ändå väldigt misstänksam. Då fick han plötsligt syn på fyra pojkar. En av dem hade en orange jacka med luva som täckte större delen av ansiktet. Då tänkte Patroklos ”Varför döljer han sitt ansikte? Är det kanske för att dölja tecken på att han är malfesterad?”

”Nu har jag dig, onda varelse!” utropade Patroklos på grekiska, men eftersom författaren inte kan grekiska så kommer hans repliker att stå på svenska istället.

”We don't understand a word you're saying”, sa en av pojkarna.

”Förbered dig på att dö!” sa Patroklos och drog sitt svärd mot den orange-klädde pojken.

”Mmph, mm-mmmph!” hann pojken säga innan han blev genomborrad av Patroklos svärd.

”Oh my god, he killed Kenny!” sa en av pojkens kamrater.

”You bastard!” sa en annan.

”Hm, ni verkar ha varit väldigt nära den här. Det är nog bäst att jag dödar er också för säkerhets skull”, sa Patroklos och riktade sitt svärd mot de andra tre.

De började dock genast springa iväg och hann undfly Patroklos.

”Ni kommer undan den här gången, men nästa gång ska jag ta er!” ropade han och fortsatte sedan sitt sökande efter fler malfesterade.

Efter en stund såg han en bit bort de fyra pojkarna, inklusive den orangeklädde han nyss högg ner. Hur kan han fortfarande leva? Han smög fram till pojkarna bakifrån och högg återigen ner den orangeklädde.

”Oh my god, he killed Kenny!”

”You bastard!”

”Det här känns bekant”, sa Patroklos och stod kvar förvirrad medan de andra pojkarna sprang iväg.

En stund senare såg han dem igen, alla fyra och slängde sitt svärd mot den orangeklädde.

”Oh my god, he killed Kenny!”

”You bastard!”

”Varför förblir du aldrig död!” skrek han åt Kennys lik. ”Hur många gånger ska jag behöva döda dig!”

De andra pojkarna sprang återigen iväg från galningen med svärdet. Patroklos gick sedan en stund och funderade på hur han skulle göra. Återigen råkade han på de fyra pojkarna efter en stund.

”Äh, det är inte lönt”, sa Patroklos. ”Han kommer ändå bara att komma tillbaka till livet igen. Det är bättre att jag använder min tid till att döda malfesterade som faktiskt förblir döda”.

Patroklos gick iväg och sparkade till en sten så att den råkade komma åt handbromsen på en bil, så att den rullade in i ett gammalt träd, så att det välte rakt in i ett hus och kom åt en bärande bjälke, så att huset rasade rakt på en viss person.

”Oh my god, they killed Kenny!”

”You bastards!”


Skriven 25 juli 2014