Candy Kong (Marioverse) & Remus Lupin (Harry Potter)

Det var en stormig oktoberkväll. För tre dagar sedan lämnade vi hamn. Jag hade precis avslutat mitt uppdrag i Tunis, Afrika, och var nu på ett lastfartyg tillbaka mot London.

Kaptenen bad mig söka skydd från stormen. Under allt tumult hittade jag ett avsides lastrum där jag sökte skydd. Lastrummets atmosfär doftade av fukt och något främmande. Jag följde doften, som tog mig till ett av lastrummets hörn, varpå jag fann något stort, kubformat, täckt av en duk. Doften blev starkare och jag kände en överväldigande lust att undersöka. Med ett snabbt ryck drog jag av duken och framför mig blottades en stålbur. Ihopkurad satt en hårig varelse med rejäla doningar. Varelsen rycker till och jag känner hur något varmt landar på min axel. Jag drar fingrarna över min axel och inser att det är hennes fekalier. Min tidigare fasa förbyts till ren åtrå.

Det är då jag inser att buren är olåst. Ännu en nougatfärgad projektil träffar min kind. Jag kan precis nå det med tungan. Den ljuva smaken sprids i min mun medan jag äntrar buren. Med en paralyserande trollformel binder jag fast varelsen till marken. Jag lyfter upp hennes kletiga hand och rengör den ömt med tungan. Hon avger ett svagt stön och jag känner hur mina djuriska instinkter tar över. Förvandlingen tar fart och snart är hela min kropp täckt av hår. Jag begraver min våta nos mitt i hennes befläckade soluppgång. Jag känner hur hon börjar röra på sig och i chock slår mina käkar ihop. Munnen min fylls av både blod och den plötsliga tarmtömningen. Jag känner hur min hela kropp övergår i en euphonisk orgasm. Mitt sinne återkommer och jag inser mitt fasansfulla brott. Jag reser mig, slänger tillbaka duken. Medan duken faller över buren bejakar jag den livlösa primaten. Jag lämnar lastutrymmet med hjärtat i halsgropen och en ihållande känsla av tillfredsställelse.

~ Fin? ~


Skriven 25 maj 2017