Lady Gaga (Reality) & Tifa Lockhart (Final Fantasy VII)

En natt när Tifa låg och sov fridfullt i sin säng fick hon en dröm. I drömmen viskade en kvinnlig röst i hennes öra.

”Kom till Crystal Canyon och finn mig”, sa rösten djupt och förförande samtidigt hennes dröm visade henne en bild på en blå kristall som glänste lika starkt som chocobos stora, söta ögon.

Tifa öppnade ögonen och började tro att drömmen var mer än en dröm, att det kanske var någon som ville kommunicera med henne och kanske behövde hjälp. Hon hade inte haft så mycket för sig ända sedan hon räddade världen och allt sånt skit och hennes äventyrslust var starkare än Clouds hårgelé, så hon bestämde sig för att ta på sig sina tighta kläder, äta sin 5 gram tunga frukost och sedan springa iväg till Crystal Canyon.

Efter att ha stått ut med enormt många jobbiga random-encounter-strider i övervärlden kom hon äntligen fram till Crystal Canyon, och just när hon satte foten på den nya marken tycktes hon höra stönande. Tifa följde var ljuden tycktes komma ifrån och efter ett tag började hon höra musik till stönandena.

Till slut kom hon fram till en stor scen med en stor sjungande blå kristall mitt i den. Kristallen slutade sjunga.

”Jag har väntat på dig”, sa den mystiskt. ”Jag är imponerad över att du lyckats ta dig hit…och att du fortfarande tror på att drömmar har någon mer betydelse än att mindfucka dig med olämpligheter.”

”Vem är du?” frågade Tifa starkt, bestämt och heroiskt.

Kristallen vände sig om och mitt i den såg hon ett översminkat ansikte.

”Jag är Lady Gaga, drottning över fabulösa kläder, korta människor och kvinnliga konventare av manligt kön.”

”Jag är Tifa Lockheart, den där tjejen i Final Fantasy VII som alla har haft en sexuell fantasi om.”

”Jag vet vem du är, det är just därför jag har kallat hit dig. Du förstår, jag behöver en sexig sångerska till min nästa single. Jag måste ha en duett-partner. Jag har övervakat dig ett tag nu och du verkar ha kvalifikationerna för att bli en pop-artist. Du har en utmärkt form, ett ansikte som kan få vilken heterosexuell kvinna som helst att bli lesbisk och vilken homosexuell man som helst att bli straight och så har du även pattar stora nog att kväva en jätte.”

”Men behöver jag inte kunna sjunga då?”

”Du hörde väl ordet ”pop-artist” i min förra mening?”

”Aah, självklart. Så du ville bara spela in en musikvideo med mig, eller?”

”Inte så snabbt. Du måste först klara mina tre utmaningar. Utmaning nummer 1! Stripppoker!”

Tifa kollade förundrat på den lilla kvinna fast i den stora kristallen.

”Kan du…kan du ens få av den där saken?”

”Bah, jag kan är ju drottning över fabulösa kläder, jag kan ta av vilket klädesplagg som helst snabbt och smidigt.”

Lady Gaga tog fram en kortlek och ett bord ur fickan på sin kristall-klänning. De började spela. Båda satte in sin satsning på ett plagg. Turen var med Tifa idag eftersom hon fick en royal flush på första turen. Gaga såg smått irriterad ut.

”Nåväl, då har du väl passerat första utmaningen.” Gaga tog av sig kristallklänningen som om det var en hatt. Och under ser Tifa ännu en klänning.

”OMGWTFBBQ? Varför har du kött som underkläder? Och jag trodde kristallklänningen var ditt enda plagg.” sa Tifa förvånat.

”Det här är din andra utmaning, för att se om du går med på vad som helst måste du äta upp min kött-bikini.”
Tifa hade inte ätit mer än 30 gram mat på en dag sedan hon hade fötts, och nu fick hon chansen på flera kilo. Hon tuggade i ljudets hastighet och åt upp allt.

Nu stod Gaga där helt naken framför Tifa.

”Tifa, du har gjort väl i dina utmaningar. Din sista utmaning är att bevisa att du kan göra vad som helst ännu mer. Du måste bära mig hem till dig, utan att jag blir skadad av monster och till slut ligga med mig hemma hos dig.”

Tifa visste inte hur hon skulle reagera. Men hon hade tråkigt och gjorde som Gaga sade. På något mirakulöst sätt lyckades hon. Hon hade sexigt samlag ihop och tillsammans tjänade de ihop miljoner med gil.


Skriven 14 maj 2011