Patrick Star (Spongebob Squarepants) & Sans (Undertale)

Svampbob gick över till Patricks hus men innan han hinner knacka på dörren så hör han ett konstigt ljud. Svampbob öppnar långsamt dörren och smyger in i huset. Han går in i Ptricks rum där han hör megalovainia spelas medan Sans blastar Patricks oskuld i bitar. Svampbob skricker när han ser Sans gigantiska ben mosa Patricks röv. Svampbob ser hur Sans tar fram fram omkring 22 dildos som han kör in i Patricks mun som får Patrick att vibrera som om det var jord höl på att sprängas.

Svampbob står blixt stilla av shocken oh så drog Sans ut och bustar en fat one på Svampbob, som r så stor att Svambob fastnar.

- Whoops jag verkar verkligen vara en nöttare, säger Sans.

Efter det tar han fram en gasterblaster som han kör upp i Patricks röv. Vid detta laget har Svampbob drucknat i sjömän. Sans blastar nu har Sans blastad Patrick så hårt att det snart räknas som necrophilia. Nu kommer Blekvard ner spelandes på sin blockflöjt men, när han ser det som händer sätter blockflöjt i halsen och stryps till döds.

Efter några minuter tar Sans fram 33 dildos i Patricks röv sen börjar han snurra på dem. Efter det bustar Sans en nöt så hårt att Patrick spräng och Sans får en hjärtattack för han överansträngde sig.


Skriven 31 maj 2019