Monkey D. Luffy (One Piece) & Vegeta (Dragon Ball)

Vegeta vaknar från sin säng med hög spänst i sin kropp. Det är ju ändå dags för det första av de 52 morgonträningspassen och så som varje andra dagar börjar han mjukt, med sin morgonpromenad till kylskåpet. Vegeta inviger passet och sätter på sin brottaroverall som demostration för hur manlig han var och som för övrigt ser ut att vara exakt 3.5 storlekar för små. Visserligen var det ingen som såg på, men detta var något som behövdes för att han snabbt skulle kunna börja kunna ta sin dagliga dos av testostron.

Så när han når till kylskåpet, som med senaste tekniket han en inbyggd spegel på dörren. Ja, då ser han sig själv igen, som på alla de andra morgorna. Han tittar lite lurt på sig själv, tänker - ”Åhå, vilken smexig kille som står där”. Ja, det hela såg normalt ut tills han till slut lade märke till en liten liten detalj. Så liten att inte ens minsta lilla bajsmolekyl hade sett den. Men vegeta såg den... han hade fått en finne på sitt ansikte!

Vegeta var ytterst medveten om hur en manlig man skulle se ut, ja. Muskelös, skarp, självständig, mycket svettig och en rejäl portion av dominans. Men nu, när det syntes så tydligt med hans 1x1nanometers finne insåg han snabbt att det var över. Han kunde inte längre vinna den manliga skönhetstävlingen. Alla skulle ju tro att han nyss fyllt tolv!

Den vanliga dagen blev inte som alla andra vanliga dagar. Det hela hade kommit som en chock!

Bittert stirrade han på sin favoritmanga, One piece. Han vände sig om och stirrade intensivt på sin första one-piece poster i sitt rum. Det var en bild med Monkey D. Luffy på.

Han vände därefter blicken mot sitt mangamagasin igen och fick syn på ett litet erbjudande längst ner i vänstra hörnet att man om man hade tur Kunde få möta illustratören till One piece, Eiichiro Oda. Chansen var väl en på miljonen att om man gick in på deras placebook skulle digga deras sida, skriva ett meddelande och sedan möööööjligen få en invite till hans hem. Men han hade redan skickat sin ansökan på placebook som dessutom innehöll ett hjärta bifogat i meddelandet, en sak som är ytterst ovanligt när det kommer till Vegeta.

Men så nästa dag, eller efter 51 missade morgonträningspass, 205 missade dagsträningspass och 106 missade kvällsträningspass stod han just utan för, eiichiro odas hus. Han hade inte fattat att han skulle få möta sin största idol!

Till sin förvånan märkte han väldigt snabbt att hela huset var gjort av gummi. Gummi som gick att töja. Han kände hur han snabbt blev dåsig och kom på att han helt hade glömt bort att han länge haft en tändande passion av hus, som specifikt var gjort av gummi. Han kunde inte hjälpa att han svimmade sekunden efter.

Nästa frekvens av hans medvetande lade han i en säng, iklädd med en ännu tightare, ännu mindre och framför allt, ännu svettigare brottardräkt. Vimsigt satte han sig upp i sängen han hade legat i. Ingen befann sig i rummet, trodde han. Men snart kände han hur något smekte hans innerlår och det hela hade gått så snabbt att vegeta sparkat sig själv upp i luften och gjort en trippel bakåtvolt. Men smeket var fortfarande kvar, på exakt samma ställe. Han vände sig om, hur i hela friden.....”Åh, sa han till sig själv” och gick från att verka som ett panikslaget tjernobylbarn till ett påtänt svettmonster. Där var det ju, huset igen. Fast nu med två armar ur de båda fönstrerna på sidorna. På ett snäpp försvann huset och kvar stod, omöjligen nog den fiktiva personen Monkey D. Luffy. Han stod där!

”Vegeta” - hördes det från Luffys mun, ”Vegeta!”. Jag har längtat efter dig!

Vegeta höll sig på säkert avstånd. Fast ändå väldigt nyfiken på vad som hände. En sak han inte riktigt fattade. Luffy gick bredbent fram till Vegeta. Jag vill att du ska veta, jag vet allt om dig! Och ditt hjärta i ditt brev gjorde mig överlycklig! Jag har alltid velat träffa dig!

- ”Luffy” Sa Vegeta och grät manliga tårar.

Men jag vet just vad du gillar, så som du kanske vet är jag en människa som kan töja mig som gummi.
Luffy försökte dölja sitt dregel men det syndes tydligt att han misslyckades.

- Jag vet att du har haft förhållande med din grannes hus sa Luffy

Chockerande slutade Vegeta andas, hur visste han det? Frågade han sig.

- Men jag vill att du ska älska just mig, mig! Menade Luffy.

Vegeta teg, visste inte riktigt vad han skulle säga. Han var mycket nära på att lämna sin manlighetszon.
Luffy stirrade intensivt på Vegeta.

- Så jag har länge slipat på min nya strategi. Jag vill att du ska älska mig Vegeta, jag vill att du ska älska mig!

Och så röt det av Luffy, med ett litet kryddmått av desperation.

- GUMMI-HUS!

Snart stod det där igen, huset. Snart var det som det nyss var för några minuter sedan.

En svimmande Vegeta, ett påtänt Luffyhus , men skillnaden var nu att... vegeta och Luffy nu på ett indirekt sätt hade startat ett förhållande.


Skriven 23 juli 2011