Gandalf (Lord of the Rings) & Companion Cube (Portal)

I sin jakt på något eller någon som kunde stalla den mörke fursten Saurson, nej förlåt Sauron, var Gandalf på en resa land och rike runt i jakt på mäktiga krigare eller magiska objekt.

Han hade hittills inte haft någon större tur med just detta.

Brödraskapet var bara ett stort pack idioter som inte var mer kompetenta än Dokeycons arrangörerna.
Hobbeterna var ett gäng avklippta dvärgar som har rökt för mycket gräs.

Frodo i synnerhet ett jäkla emo.
Alven kunde inte sluta tjata om att orherna tog hobberna till icengard.

Aragon var bög.
Gimli, han ska vi inte prata om.

Men den största idioten av dom alla var Boromir. Han envisades med att dom inte kunde gå in i Mordor fast att han visste att ingen av dom har körkort.

Nä han behövde nått mer pålitligt, nått vänligare, nått som han kunde lita på in i döden (trots att han redan har varit där en gång tidigare)

I ett stort fällt fick han syn på nått han inte kände igen. Det var halvstort, för stort för att vara en hög Olifant skit, för kantig också. Nä detta mystiga objekt måste undersökas.

Gandalf gick närmare den cube liknande stenen som låg i gräset. (vad i hela Saurons röv är detta tänkte Gandalf.)

Cuben såg ut att vara metalliskt material och hade…hjärtan på varje sida. Nä detta var inte någon vanlig Cube, Den måste vara magisk för igen cube är så, så, så charmerande och vänlig. Gandalf beslutade att ta med sig cuben som följeslagare. En combanions cube så att säga. (insert trollface here).

Senare vid lägerelden efter att Gandalf satt upp sina magiska barriärer för att skydda sig mot orcher, vättar och konventar tjejer. (Alla fruktate dess bestar som är på en ständig jakt efter pocky) så kunde Gandalf äntligen slappna av. Men det var något som störde hanns sinne. Ett starkt sug efter…..tårta. Vad är nu detta undrade Gandalf. Han hade aldrig känt ett sug efter tårta förut. Lögn tänkte Gandalf det var ju ringen han skulle ha. Så rund..och len,guldig och fylld med…med choklad, NEJ!

Sie end.


Skriven 10 april 2012