Richard Ashendale (Looking For Group) & Bill Kaulitz (Tokio Hotel)

Det var utsålt, det var folkmassor i extas, det var extacy utdelat till de små fjortisflickorna som trånande skrek ut sin obesvarade kärlek till allas vår favorittysk. Nej, det är inte Hitler. Musiken dånade ur högtalarna då Bill Kaulitz sjöng ut hur eländigt all var och hur emo han önskade att han vore. PeppeN var på topp, svetten lackade på pannan och pungen, allting stämde, och han beslöt sig för att göra ett stagedive. Men inte vilket fjuttigt stagedive somhelst!

”MASSE SURFEN!” utropade han och gjorde ett leap of fate (= slängde sig hjälplöst ut i luften). Med en käkkrossande krasch träffade han den hårda asfalten. Vad i helvete? Hade inte de uppkåtade småflickorna fångar honom? De skrek inte ens längre. Han tittade förbannat runt på sina fans, som stod stilla. De var frysta, som om för evigt fast i sten. Bredvid honom hörde han en ekande applåd, som ben slås mot ben.

”I’m the original dark lord. And your father.” Sa Richard och log med sina gula ögon. Bill stirrande på det vandrade skelettet klätt i klänning. ”Okey, that last one I made up.” Bill kom, trots sin krossade käke, upp på fötterna och började fly från magikern.

”Laufen durch den Monsun” vrålade han och försökte ta sig igenom den förfrysta massan. Han höll på att kissa på sig och grep förtvivlat sitt svettiga skrev.

”Du har förolämpat mig. Du har försökt ta över min titel Lord of Dancing, du stal min fork of truth och jag är jävligt kåt”. Bill slängde sig på marken och försökte gräva en tunnel med sina manikerade naglar, men är man fjolla och inte en grävmaskin mutant är det svårt. Richard tog tag i hans fejk läder krage och drog upp honom till sitt maskerade ansikte.

”Look at my horse, my horse is amazing?”

“Blick auf dein pferd, dein pferd ist erstanunlich!” Det var en lögn. En hästs kuk skulle blekna i jämförelse. Och hans skulle visa var kuken ska sitta. Jävligt våldsamt tryckte Richard tyskens översminkade ansikte mot sin snopp. Den var benhård, som det ska vara när man är död. Och nu är det så att en kuk utan köttöverdrag är vass. Bill sög som en Bosch dammsugare, rädd för att göra något annat. Det enda han fick i sig var Richards benmärg, då döda kukar, förutom i Twilight, inte sprutar. Richard insåg att detta var ganska meningslöst, speciellt då Bill var sämre på att suga än att sjunga. Kan bero på han krossade käke, men Richard skiter i det. Han slängde lätt runt Bill 180 grader så hans stjärt hamnade lägligt. Bill hade dock haft munnen kvar runt hans könsmogna ben, och en så kraftfull vändning slet upp hans kind. Det kom blod. Tysken skulle skrikigt av smärta, fast det kunde han inte då hans krossade käke och sönder slitna mungipa gjorde att han bara kunde få fram något gurglande ljud.

Richard tog tag i Bills båda ben och fick honom i skottkärre-positionen (be om demonstration om min vill), men tyskens armar var för klena och vek sig så han föll i marken med käken först. Richard tror inte på känslor, så hans ”häst” penetrerade emo-pojkens hål brutalt! Om och om igen. Det lät lite som en flodhäst som galopperade snabbare än man kan hitta porr på 4chan. Richard började dock snabbt tröttna på sauerkraut-ingången och bestämde sig för att köra en riktig Richroll-rape. Med sina beniga höfter klöv Richard den unge tysken mitt i tu till det medveta, men frysta, fangirlsens förtvivlan.

Sensmoralen i sagan?


Skriven 14 maj 2011