Bambi (Bambi) & Cthulhu (Lovecraft Mythos)

Det var en vacker vårdag då bambi sakta vandrade under skogens trygga tak. fåglarna kvittrade och inte en enda jägare hade setts till sen den dagen då hans mor brutalt mördades mitt framför hans ögon. Bara tanken fick Bambi att skaka av ilska och hans sinne fylldes av hämdbegär. Han såg en bild av när kulorna sköt igenom hans mors kropp, och drog med sig blod och inälvor som sprutade över de gröna gräset täckt av morgondagg.

"Jag skall hämnas dig min moder" tänkte han för sig själv medans han fortsatte sin färd genom skogen. Men vart var han på väg? Efter han passerat ån på andra sidan skogen nådde han sitt mål, en gammal gravplats som sas ha används för offer genom tiderna. Han placerade sig i mitten precis som den vise ugglan hade sagt, och utan att tveka så böjde han sitt nätta huvud och bet ett djupt sår i sitt ben. Blodet rann sakta ner över hans nätta klöv innan det landade på den inristade stenen, och medans han utalade den text som han memorerat så började den och dom omgivna stenarna att glöda av ren kraft. Mörka moln formades över den annars klarblå himmelen och med blixt och dunder så började en skepnad formas i horisonten.

Där kom han Cthulhu... den gud som skulle ge honom kraft att förinta varenda jägare i dom mest groteska tillvägagångsätt. Den gigantiska besten vandrade över skogen och stannade precis innan hans fot krossade den ohälgade plats som han kallats till.

-"Vem är du som kallar mig?.. Den som offrar sitt blod och sinne för att kalla mig till denna plats"

Rösten ekade över landskapet och Bambi tittade upp med både rädsla och iver när han skrek

-"Jag är Bambi! Blivande kung av skogen och jag ber dig om kraft att förinta skogens fiender!"

Cthulhus ögon glödde medans han lyssnade, och den lilla varelsen som knappt var stor nog att nå upp till hans anklar verkade fylld av hat, vilket gjorde honom tillfreds.

-"Din önska skall uppfyllas, men jag kräver en uppoffring som ingen människa någonsin kunnat utföra...kanske du kan."

Bambi tvekade en stund innan han nickade.

-"Jag kommer göra vad som krävs för att uppnå mitt syfte."

Efter en stunds tystnad så satte sig besten ner och om hans mun kunde synas så hade den visat ett sadistigt leende.

-"Nåväl... Min vila har varit lång.. och jag har inte fått släppa ut mina mörka hämningar på väldigt länge!"

Han särade på benen och uppvisade en lem som var både svullen och stor, och Bambis ögon växte när han insåg vad han gett sig in på.

-"Släck mitt begär och jag skall ge dig allsmäktigkraft för din önskan"

Bambi funderade ett tag och nickade igen, han hade ingen aning om hur detta skulle fungera men han kände en kittlande känsla i sin kropp. Han vände sig om och viftade på sin korta svans som en inbjudan.

Besten tog ingen tid att samla sig utan greppade tag om bambis kropp, och med en snabb rörelse så pressade han sin lem mot den lilla varelsens rosa öppning. Bambi kämpade för att slappna av, och han kände sig ovanligt flexibel då lemmen öppnade hans rumpa. Det tog inte lång tid innan Cthulhu använde honom som sin personliga flshlight, och Bambi såg mer ut som en väldigt tight kondom när besten stönade och drog honom över sin pulserande lem.

En av hans tentakler flög ut och pressade sig in i munnen på Bambi samtidigt som en annan gned och smekte det lilla rådjurets egen lem, och i skogen kunde stönet höras eka mellan trädtopparna i denna oheliga allians av lust och synd.

Det tog inte lång tid innan Besten avslutade vad han påbörjar, och hans lem spände upp och fyllde Bambi med sin livssaft. Bambi skrek ut när han kände dom oheliga andar som fyllde honom och han svällde upp som en ballong, dock utan att explodera i en kletig massa som han borde gjort. Istället så växte han, och hans päls som innan var ljus och len mörknade då hans kropp tillgodosåg sig av andarnas kraft. Muskler växte och hans ögon glödde av ett rent ont mörker när han till slut blev nersläppt. Hans kropp muterades sakta till en tvåbent best och hans händers klor växte till brutala vapen.

Efter en stund så fanns ingenting kvar av vad som var den oskyldiga lilla Bambi, utan nu såg han mer ut som något Satan hade kallat till jorden. Han såg upp på Cthulhu och log med ett leende så elakt att träden vissnade och dog i hans närhet.

-"Tack käre älskare... jag skall använda denna kraft för min hämnd, och sedan för min kärlek till dig..."

Utan ett ord så vandrade han inåt skogen och försvann, men ingenting skulle nu vara sig likt i den lugna skogen...och ingen levande varelse skulle kunna släcka hans blodtörst...Han skulle Äntligen få sin hämnd....


Skriven 4 maj 2013