Kaolla Su (Love Hina) & Jessica (Dragon Quest)

Stjärnorna lyser på den mörka himlen, de svaga molnen är som små diser som knappt blockerar ljuset. Snön täcker marken och gör världen fluffig och mysig. Perfekt för en kväll vid brasan hemma. Precis vada Kaolla önskar som hon pulsar fram genom den kalla Nord hon landat i. Snön på hennes huvud ligger som en pälsmössa på hennes hår. Kinderna är rosiga och armarna hårt kramande om kroppen. Vartenda andetag påvisar kylan med svagt värmande rök. Tjocka granar hindrar Kaolla från att se något längre bort än ett snöbollskast.

Då öppnar sig barrskogen och månljuset lyser upp en grottöppning. En snörvlande och frusen Kaolla vandrar in i hopp om att finna värme. Kanske en sköldpaddssoppa. Ju längre in i grottan ju varmare blir det. Snön smälter och blöter ner Kaolla helt. Långt in i grottan finner hon en kort sak. En varelse med en eld. Denna varelse som tydligen är en kort mana. Han ser Kaolla och vinkar fram henne.

Kaolla sätter sig vid elden och skakar, mannen ger henne en filt och ber henne att ta av sina blöta kläder för att bli varmare snabbare. Kaolla inser att varm fort ör en bra sak och snart sitter hon där i bara en filt. Yangus böjer sig fram som han nämner sitt namn och säger sig veta ett bättre sätt att bli varm. Kaolla höjer sina ögonbryn som hon trycks ner mot grottans kalla golv och filten är borta. Kaollas kropp visar en kvinnas kropp som månen blitt röd. Yangus harem byxor kastas iväg och visar en bultande blodfylld köttpinne med en hårig final. Två starka händer särar Kaollas ben och Yangus enorma mans spjut penetrerar Kaolla till ett högljutt stönande när hon spräcks. Kaolla kvider medan Yangus trycker in och ut i Kaollas egna grotta och värmen sprider sig mer i Kaollas kropp. I en explosion av skrik kommer Yangus i Kaolla och allt blir svart.

Kaolla vaknar fortfarande naken men nu kedjad till en vägg i ett rum med en säng. Yangus kliver in och klär av sig. Den runda bollen till karl med en kvinnobetvingare en häst kan vara avundsjuk på tar han Kaolla hårdare än förut, men nu är ju Kaolla ung och inte klarar av lika mycket men måste ta emot Yangus mans saft. Aldrig kommer hon hem mer och Kaollas framtid ser mörk, men varm, ut.

//Fredrik (Dokuro).


Skriven 4 januari 2010