Buu (Dragon Ball) & Leatherhead (Teenage Mutant Ninja Turtles)

Buu satt i sitt lerhus byggt av en oskyldig småstad. Han hade det fruktansvärt tråkigt, eftersom alla landets saiyans var ute på filleräventyr som förmodligen skulle sluta i att Krillin dog två till tre gånger. Han tog en moutain dew och några doritos men insåg snart att MLG-videorna ljög och det kom ingen dubstep som bröt tystnaden. Vad som däremot kom var en knack på dörren. Buu reste sig och öppnade, funderande på vem fan som inte förvandlades till lera. Utanför dörren stod en muterad krokodil i människokläder.

”Jämrans dörrknackare” tänkte Buu. ”Lika bra att han inte blev lera med alla andra. Han skulle ha fått mitt hus att ruttna inifrån.”

- Goddagens, sa krokodilen. Jag undrar om du har någon aning om vem som dödade människan som experimenterade på mig”

”Dödat?” Boo tänkte lite, och skrattade sen högt. ”Det måste varit jag” skrattade han. ”Vilken tur att jag inte förvandlade honom till choklad, den chokladen hade varit så rutten att inte ens Willy Wonka skulle vilja röra vid den med en oompa lompa-tång”

Leatherhead skrattade högt. ”Du är en rolig typ du! Kan jag få krasha här i natt istället för att dela kloak med humorlöse Leonardo!

”Jag gillar inte folk utan humor” sa Buu. ”Tonight, I dine on turtle soup!”

Leatherhead skrattade och lade sig på soffan. När Buu kom in så synade han honom.

”Du ser så mjuk & go ut” sa Leatherhead. ”Inte som mig, skrovlig & kallblodig. Alla mina före detta grannar led också av total avsaknad av mjuk & go, förutom den där råttan... och han är lite för gammal för mig”

”För gammal?” skrattade Buu. ”Jag är nog tusentals år gammal!”

”Jaså minsann, då har åren varit goda mot dig, sa Leatherhead & höjde förföriskt på ögonbrynen. Han drog av sig sin rock, och Buus huvudantenn reste sig. (höh)

”Varför ska du sova på soffan”, sa Buu och höjde även han ögonbrynen. ”Jag har inte en king size-säng för intet vettu”

”Rawr” sa Leatherhead.

När Goku och gänget (sans Krillin) kom tillbaka 10 avsnitt senare fann de ingen Boo, och behövde inte längre kämpa för att rädda världen. Boo och Leatherhead hade köpt ett torp med halmtak i alperna och spenderade resten av sina dagar med att dansa runt på blomsterängar i lederhosen, nakenbada i bergssjöar och försörja sig själv & sina demon/krokodil-ungar på inkomster från sina ekologiska ägg och honung från deras egen torpträdgård. Turtlarna tog över Buus lerhus & förvandlade det till en pizzeria.


Skriven 25 maj 2017